Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Apple Dolar Kurundan Dolayı Fiyat Sorunları Yaşayan Pazarlarda Fiyat İndirimi Yapacağını Bildirdi

Apple'ın iPhone geliri, Aralık çeyreğinde düştü ve şirket bazı değişiklikler yapmaya karar verdi bu kapsamda CEO Tim Cook'a  Apple’ın, yerel para birimlerinin dolar karşısında zayıfladığı pazarlarda iPhone fiyatlarını düşürecek.

devamı için >>
Mark Zuckerberg WhatsApp, Instagram ve Messenger’ı Entegre Edecek

Mark Zuckerberg, WhatsApp, Instagram ve Messenger’ı birbirine entegre ederek mesajlaşma altyapısını birleştirmeyi planlıyor.

Bu uygulamaların uçtan uca şifrelenmesini sağlayacak Zuckerberg, üç hizmetin bağımsız uygulamalar olarak devam edeceğini belirtti.

devamı için >>
iPhone’nunuz Sizi Dinliyor Olabilir

Apple’ın görüntülü arama servisi FaceTime, önemli bir güvenlik açığı ile gündeme geldi. FaceTime ile aranılan kullanıcı aramaya cevap vermese bile dinlenebiliyor. iOS 12.1 veya daha üstü sürüme sahip cihazları etkilediği düşünülen güvenlik açığına, bu hafta gelen yazılım güncellemesinin neden olduğu belirtildi. 

devamı için >>
YouTube Niteliksiz İçeriğin Kullanıcıların Karşısına Çıkmasını Engelleyecek


YouTube’dan kullanıcılarını sevindiren haber! “Borderline Content” olarak son yıllarda iyice başa bela olan içerik türüyle Facebook’tan sonra şimdi de YouTube savaşıyor ve bu tarz videoların tavsiye edilmesini duraklatacak yeni algoritmalar geliştiriyor.

devamı için >>
Son kullanıcılar 2 Nisan’da Google+ ile vedalaşacak

Google, şimdiye kadar kapanış tarihleri tam olarak kesinleşmeyen Google+’ın 2 Nisan’da kapatılacağını duyurdu.

Bu tarihten itibaren Google’ın Google+ sayfaları, fotoğraflar ve videolar dahil olmak üzere sitedeki tüm içerikleri silmeye başlayacağını belirtildi.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite