Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
“Türkiye dijital dönüşümde büyük potansiyel taşıyor”

Nielsen’in hızlı tüketim ürünleri perakende ve alışverişçi trendleri konusunda gerçekleştirdiği araştırma, online alışveriş, e-ticaret ve tüketicinin online alışveriş alışkanlıkları hakkında da değerli bilgiler ortaya koydu. Araştırma ayrıca dijital dönüşüme uyum sağlamada ülkemizin potansiyelini de gözler önüne serdi.

devamı için >>
AB InBev, ilk blockchain tabanlı mobil reklam kampanyasını başlattı

Çatısı altında Stella Artois, Budweiser vb. gibi markaları barındıran bira devi AB InBev, Mobile Marketer ile paylaştığı habere göre mobil pazarlama şirketi Kiip ile işbirliği yaparak önde gelen markalarında blockchain tabanlı mobil kampanyalar gerçekleştiriyorlar. Kampanya için Kiip'in geliştirdiği blockchain uygulaması olan Single Ledger kullanılıyor.

devamı için >>
Youtube’da dikey video hareketi

Instagram’ın dikey formatlı IGTV formatını kullanıma sunmasının ardından, dikey formatlı içerikler için YouTube’dan da hamle geldi. YouTube’un yeni düzenlemesiyle artık 16:9 videolarda izlenebilir durumda. Ayrıca YouTube’a yüklenen eski 4:3 en-boy oranı standardında olan veya akıllı telefonlarla çekilen 9:16 oranındaki dikey videolar, artık siyah çerçeveler olmadan izlenebilecek.

devamı için >>
Facebook yayıncılık yarışına mı dahil oluyor?

Facebook interaktif videolar üretmek için Vidpresso ekibini ve teknolojisini satın aldı.

Facebook video deneyimini interaktif hale getirerek hali hazırda video tarafında interaktif bir deneyim sunan Twitch, YouTube, Twitter ve Snapchat’in karşısında güçlü durmak istiyor. Bunun için Vidpresso şirketinin yedi kişilik ekibini ve teknolojisini satın alan Facebook, şirketi tamamen almadığını ifade ediyor.

devamı için >>
Mozilla Firefox veri güvenliği konusunda yeni adımlar atıyor

En çok kullanılan tarayıcılardan biri olan Firefox kullanıcı deneyimini ve veri güvenliğini geliştirecek yeni adımlar atıyor. Yeni Firefox, markaların kullanıcı verilerini toplanmasını sağlayan kodları otomatik engelleyen ve takibi zorlaştıran daha kısıtlayıcı adımlar atacağını ve ayrıca reklamlar yüzünden oluşan geç yüklenmeleri de sınırlayacağını bildirdi.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite