Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Wikipedia, Türkiye’nin Erişim Yasağını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne Taşıdı

Wikipedia’yı yöneten Wikimedia Vakfı, Türkiye’nin Wikipedia‘ya yönelik erişim yasağı uygulamasını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi‘ne taşıdı. Vakıf ayrıca, erişimin yeniden sağlanması için kampanyalar organize edileceğini de açıkladı.

devamı için >>
Yandex, Harita Servislerini Firmaların Kullanımına Açıyor

Yandex, harita altyapısına ihtiyaç duyan kurumların web, mobil veya intranet servisleri için “Yandex Haritalar API Teknolojileri” hizmetini kullanıma sunmaya başladı.  Türkiye pazarına yeni sunduğu bu hizmeti sayesinde harita ihtiyaçlarına 360 derece bir çözüm getirmeyi hedefliyor.

devamı için >>
Oyun Endüstrisi, Dünya Sağlık Örgütü’nün Kararını Yeniden Düşünmesini İstedi

Dünya çapındaki dev oyun şirketleri, Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘oyun bağımlılığı bir hastalıktır’ kararının yanlış olduğunu ve yeniden değerlendirilmesini istedi.

devamı için >>
Pokemon Go’dan Sonra Şimdi de Pokemon Sleep ile Tanışın

Bu hafta düzenlenen basın toplantısında Pokemon Sleep tanıtıldı. Yeni karakterlerin kilidini açılması için uyumanızı gerektiren yeni bir mobil oyun olan Pokémon Sleep için oyunda kullanılmak üzere 35 dolara satın alınabilecek Pokémon Go Plus aksesuarı da mevcut.

devamı için >>
TikTok Geliştiricisi ByteDance’den Akıllı Telefon Atağı

Hızla artan kullanıcı sayısıyla ve kendine özgü içerikleriyle giderek ilgi çeken TikTok yeni bir proje üzerinde çalışıyor.

Financial Times’ta yer alan habere göre ByteDance yakın zamanda bir akıllı telefon duyurmaya hazırlanıyor. 

devamı için >>
Amazon.com, İnsan Duygularını Tanıyabilen Sese Duyarlı Bir Giyilebilir Cihaz Geliştiriyor

Bir akıllı telefon uygulamasıyla çalışmak üzere tasarlanan cihaz , kullanıcının duygusal durumunu sesini ayırt edebilen bir yazılımla donatılması bekleniyor. Ayrıca bu donanım, kullanıcıya, başkalarıyla nasıl daha etkin bir şekilde etkileşime girebileceğini tavsiye edebiliyor.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite