Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Türkiye’nin Online Alışveriş Karnesi

Nielsen Küresel E-Ticaret Raporu 2018 ve 2019 araştırması yayınlandı. 2018 Küresel E-Ticaret Raporu‘na göre, dünya genelinde e-ticaret, 2018 yılında bir önceki yıla göre yüzde 18 büyüme kaydederek 2.9 trilyon dolarlık bir büyüklüğe ulaştı. 2018’de ülkemizdeki büyüme ise yüzde 38 civarında. 

devamı için >>
Welder Black Friday’de Satış Yapmama Kararı Aldı

Olağanüstü indirimlerle kullanıcıları alışverişe çağıran Black Friday her sene merakla beklenen bir fenomen halini geldi. Welder geçen sene bir ilke imza atarak web sitesini kapatmış, siteyi ziyaret eden alıcılar Black Friday geri sayımı ve alışveriş keyfiyle alakalı bir manifesto ile karşılaşmıştı.

devamı için >>
Televizyonlardaki Yemek Programları Online Yemek Siparişini Artırdı

Son dönemlerde giderek daha çok popülerlik kazanan yemek programlarının online siparişlere olumlu etkisini gözlemleyen Yemeksepeti, kullanıcılarının geçtiğimiz ay en çok izlenen yemek programları sırasında verilen yemek siparişlerini inceledi.

devamı için >>
2019 Üçüncü Çeyreğinde En Çok Telefon Satan Markalar Belli Oldu

ABD merkezli küresel araştırma ve danışmanlık firması Gartner, dünyanın en çok satan beş akıllı telefon markasının 2019’un üçüncü çeyreğinde gösterdiği satış performansını gözler önüne seren yeni bir rapor yayınladı.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite