Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Sosyal Medya Kullanımında Zirve Türkiye’nin

Deloitte tarafından 7 yıldır yapılan Global Mobil Kullanıcı Araştırması’nın 2019 yılı sonuçlarına göre, sosyal medya kullanımında Türkiye birinci sırada yer alıyor ve telefonda en çok oyunu yine Türkiye’deki kullanıcılar oynuyor.

devamı için >>
İnternet Perakendeciliğinde Yalnızca Marka Bilinirliği Yeterli Değil

Google tarafından yayınlanan incelemede marka bilinirliğinin internet perakendeciliğinde tercih edilmek için yeterli olmadığı belirtiliyor. Markaların yalnızca bilinirlik oluşturmak için değil daha iyi bir deneyim sunması için çalışması gerektiği ifade ediliyor.

devamı için >>
Yurt Dışından Getirilecek Teknolojik Cihazlara Ek Ödemeler Getirildi

Alınan yeni bir karara göre vatandaşlar, yurt dışından beraberlerinde ya da sipariş üzerine getirecekleri bazı teknolojik ürünlerde ek ödemeler yapacaklar. Buna göre bilgisayar, tablet, radyo ve cep telefonu gibi ürünlerin yurt dışından getirilmesi, biraz daha zorlaşmış olacak.

devamı için >>
YouTube, ‘Bu Videoda Öne Çıkan’ Adında Bir Özelliği Test Ediyor

Google, yeni güncellemelerinin ardından Android’de YouTube için yakında kullanıma sunulacak yeni bir değişiklik ortaya koydu. Yeni özellik ‘Bu videoda öne çıkan’ ile birlikte izleyicilerin, daha önceden izledikleri video gruplarının benzerlerini üreten video içerik üreticilerini bulması kolaylaşacak.

devamı için >>
Türkiye’de ebeveynlerin yüzde 66’sı çocuklarının internette geçirdiği süreye karışmıyor

Kaspersky tarafından gerçekleştirilen global araştırma, Türkiye’de ebeveynlerin yüzde 66’sının, internette geçirilecek süreyi çocukların belirlemesine izin verdiğini ortaya çıkarıyor. Ebeveynlerin bunu, çocukların kendi internet faaliyetlerini denetleyebilmesini sağlamak için yaptığı belirlendi. 

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

MailerLite