Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Türkiye’de Kullanıma Açılan YouTube Music Neler Sunuyor?

YouTube Music, müzik dinlemek için YouTube üzerinde geliştirilen, müzik dünyasının tümünün kolayca keşfedilmesini ve kişiselleştirilebilmesini sağlayan yeni bir müzik yayın akışı servisi. Bu müzik servisi kişiye özel hazırlanan içeriklerden hit videolara kadar müzik dünyasına dair oldukça geniş bir skalaya sahip.

devamı için >>
Facebook ve Instagram, Alkol ve Tütün ile İlgili İçeriklere Yaş Sınırı Getiriyor

Facebook ve Instagram, uygulamaya koyacağı yeni bir kuralla birlikte elektronik sigara, alkol ve sigaranın tanıtımlarını ve satışlarını sınırlandıracak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan bir Facebook sözcüsü, uygulamaya konulan bu yeni politikanın büyük bir titizlikle takip edileceğini açıkladı.

devamı için >>
YouTube Premium, YouTube'daki reklam verenleri nasıl etkileyecek?

Kullanıcılara reklamsız bir YouTube deneyimi sunan YouTube Premium, yakın zamanda ülkemizde de hizmet vermeye başladı. Şimdilik hatrı sayılır bir kullanıcı tabanına erişmiş olmasa da Türkiye'de reklam verenler, YouTube Premium'un, YouTube reklam hacmini etkilemesi konusunda kaygılı.

devamı için >>
1,59 Milyar Günlük Aktif Kullanıcıya Ulaşan Facebook'un Son Çeyrekte Açıkladığı Rakamlar

Facebook uzun süredir pazarlık sürecinde olan 5 Milyar dolarlık Federal Ticaret Komisyonu (FTC) cezasının kesinleşmesinin ardından ikinci çeyrek kazançlarını açıkladı. İkinci çeyrekte 16.9 milyar gelir elde eden Facebook, kazanç hanesine hisse başına 1.99 dolar yazdı.

devamı için >>
2020'de Karşınızda: Calibra

Calibra, Libra ağına erişen ve katılan insanlara finansal hizmetler sunma amacı taşıyan, yeni oluşturulmuş bir Facebook alt kuruluş. Calibra'nın sunacağı ilk ürün, blockchain teknolojisi tarafından desteklenen yeni bir global para birimi olan Libra için dijital bir cüzdan olacak.

devamı için >>
Yazılı Basın Yüzde 2,6 Küçüldü

Türkiye’deki gazete ve dergilerin sayısı 2018’de bir önceki yıla göre yüzde 2,6 azaldı. Geçen yıl 5 bin 962 gazete ve dergi yayımlanırken, bu yayınların yüzde 58,7’sini dergiler oluşturdu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından her yıl açıklanan yazılı medya istatistiklerinin 2018 yılı verilerini içeren sonuçları ortaya çıktı. İstatistiklere göre 2018’de yayımlanan gazete ve dergilerin sayısı 2017’ye göre yüzde 2,6 azalarak 5 bin 962 oldu. Bu yayınların yüzde 58,7’sini dergiler oluşturdu.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

MailerLite