Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Günde 2 Saat 48 Dakikamız Sosyal Medyada Geçiyor

2018 yılında hangi ülkenin sosyal medyada ne kadar vakit harcadığına yönelik veriler açıklanırken, Türkiye’nin 2 saat 48 dakikalık süre ile Avrupa’nın birincisi olduğu görüldü.

devamı için >>
Samsung'un Oyun Telefonu Yolda

Bir süredir hakkında konuşulan ancak bir türlü detaylı bilgilerin verilmediği, Samsung'un merakla beklenen ilk oyun telefonu hakkında nihayet bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Mobil oyunculuğun zirve yapmasıyla birlikte hayatımıza 'oyun telefonu' kavramı iyiden iyiye dahil olmuş oldu. Özellikle Razer ve Xiaomi'nin bu konuda attığı adımların ardından diğer telefon üreticilerinden de benzer haberler gelmeye başladı.

devamı için >>
Facebook, Messenger 4’ü duyurdu

Facebook sadeliği ve mesajlaşma ve bağlantı kurma odaklı özellikleriyle öne çıkan Messenger 4‘ü duyurdu. Önümüzdeki haftalarda tüm dünyada kademeli olarak kullanıma sunulacak Messenger 4’ün yeni özellikleri şöyle;

Daha kolay kullanım

Kişiselleştirilmiş sohbetler

Bilindik ve sevilen özellikler

Aşamalı geçiş

devamı için >>
Facebook Profile Müzik Koyma Özelliğini Aktif Ediyor

Facebook'un "yakında" test etmeye başlayacağı özellik, kullanıcıların tıpkı Myspace’deki gibi profillerine şarkı eklemesine izin verecek. Bu şarkılar yeni, özel bir "müzik" bölümünde veya bir şarkıyı "sabitlemeyi" tercih ederseniz profilinizin en üstünde görünecek.

devamı için >>
Çocuklar YouTube’da Daha Fazla Vakit Geçiriyor

Kaspersky Lab’in yayınladığı son rapor, şirketin Ebeveyn Kontrolü modüllerinden elde edilen istatistiklere göre yaz tatili boyunca tüm dünyada çocukların internette neler yaptığını ortaya koydu. Araştırma çocukların okulda değilken internette neler izlediğini, dinlediğini, satın aldığını ve aradığını gözler önüne serdi.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite