Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Online Gıda Alışveriş Trendi Yükseliyor

Artık pek çok insan gıda alışverişi için online kanalları daha fazla tercih ediyor. Hazır yemek siparişi için zaten uzun zamandır online’ı aktif kullanan Türk tüketicisi artık market alışverişinde de eticarete yönelmiş durumda. Bunun birçok sebebi var. Peki tüketiciyi gıda alışverişinde online’a iten sebepler içerisinde hangisi daha ağır basıyor?

devamı için >>
Dijital Hizmet Vergisi İle İlgili Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulunda Kabul Edildi

Dijital Hizmet Vergisi ile ilgili kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Kanuna göre, dijital hizmet sağlayıcıları tarafından sunulan her türlü reklam hizmetleri Dijital Hizmet Vergisi'ne tabi olacak.

devamı için >>
Twitter’da Tweet Zamanlama Özelliği Nihayet Geldi

Twitter üzerinden bir veya birden fazla Tweet zamanlaması yapmak için Twitter’ın TweetDeck servisinden yararlanmanız gerekiyordu.  Twitter, bundan sonra tarayıcı üzerinden tweet’leri planlamaya imkan verecek. Bazı kullanıcılar için test süreçleri başlayan özelliğin yakında tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.

devamı için >>
TikTok’un Sahibi ByteDance Şimdi de Spotify’a Rakip Bir Müzik Uygulaması Çıkarıyor

ByteDance’in henüz isimlendirmediği yakın zamanda çıkaracağı müzik uygulamasını önce Hindistan, Endonezya ve Brezilya pazarına sonra yerini biraz sağlamlaştırdıktan sonra Amerikan pazarına sunması bekleniyor.

devamı için >>
Google Stadia Sürükleyici Tanıtım Filmiyle Hizmete Başladı

Google, bulut tabanlı oyun servisi Stadia'nın piyasaya çıktığını yayınlamış olduğu reklam filmi ile duyururken hizmeti ilk gün deneyimleyen kullanıcılar oyunlarda gecikmeler yaşadığını bildirdi.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

MailerLite