Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
YouTube, TV Uygulamasında Ana Ekranı Reklamla Kaplayacak Bir Özellik Test Ediyor

YouTube, Masthead reklam alanını televizyonlara da getiriyor. İnsanlar, artık televizyonlarında video izlemek için YouTube’u daha fazla kullanıyor. İnsanlar takip ettikleri YouTube kanallarını ya da takip ettikleri programların tekrarlarını YouTube’da izliyorlar.

devamı için >>
İnci Sözlük Ve Uludağ Sözlük Satıldı

Sözlük konseptinin önde gelen platformlarından Uludağ sözlük ve İnci Sözlük sitelerinin yüzde 50’sini, Bursa’da faaliyet gösteren Ergünkent İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur satın aldı. 28 yaşındaki genç girişimci, Türkiye’de yeni neslin en yoğun takip ettiği platformlar arasında yer alan bu iki sözlük sitesini ve bağlı sosyal içerik platformlarını satın alarak önemli bir yatırıma imza attı.

devamı için >>
Call of Duty: Mobile, PUBG'yi Tehdit Edecek Grafikleriyle Ortaya Çıktı

Mobil oyun piyasasının her geçen gün daha da kızışmasının ardından kollarını sıvayan Call of Duty, karşımıza efsane bir oyunla çıkacak gibi gözüküyor. Birçok insan tarafından bu senenin heyecan ve merakla beklenen yapımlarından birisi olan oyunun resmi fragmanı yayınlandı ve çıkış tarihi ortaya çıktı.

devamı için >>
Starbucks'tan Ödeme Odağında Dikkat Çeken Yenilik: NFC Destekli Kalem

Dünyanın en önemli kahve zincirlerinden olan Starbucks, yeni bir donanım ürünü ile karşımıza çıktı. Kahve makinelerinden esinlenerek bir kalem üreten Starbucks, ürettiği kalemi önümüzdeki Ekim ayında Japonya'da yer alan mağazalarında satışa sunacak.

devamı için >>
Snapchat, Şovlarının Tanıtımı İçin Artırılmış Gerçeklik Reklam Panolarını Kullandı

Snapchat, Ekim 2018’den beri “Snap Originals” adı altında kendi platformuna özel bazı şovlar yayımlıyor. “The Dead Girls Detective Agency” ve “Dead of Night“, bu özel şovlardan sadece ikisi. Ve Adweek’in paylaştığı habere göre, bu iki şovun tanıtımını için reklam panoları ve artırılmış gerçeklik teknolojisi bir araya getirildi.

devamı için >>
Fotoğraf Yerini Videoya Bırakıyor

Online alışverişte ürünle alakalı sosyal medya videolarının satın alma kararında belirleyici rol oynadığını ifade eden TOBB E-ticaret Meclisi Üyesi, Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucusu Cenk Çiğdemli, “Google’ın son verilerine göre bir ürünü satın almadan önce o ürünle ilgili video izleme oranı yüzde 50’lerin üzerine çıkmış durumda. E-ticaret siteleri de bu trendi gördü ve artık kendi web siteleri üzerinden ürün inceleme videoları paylaşmaya başladılar” dedi.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite