Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Instagram’ın Beğeni Rekoru Artık Bir Yumurtaya Ait

Bir yumurta fotoğrafı, Kylie Jenner’a ait Instagram’ın en beğenilen fotoğrafını solladı. Instagram’da en fazla beğeni alan yumurta, an itibarıyla 38 milyon beğeniye ulaştı.

devamı için >>
Cardtek, Samsung Electronics ve First Data’dan “SoftPOS” İçin İş Birliği

Yapılan iş birliği sayesinde Samsung’un akıllı telefon ve tabletleri ek bir cihaza ihtiyaç duyulmaksızın, sadece bir uygulama yüklenerek, temassız EMV işlemlerin kabul edildiği bir mobil POS terminaline dönüşüyor. Tabii ki bunun Cardtek’in SoftPOS çözümü sayesinde mümkün olduğunu da ekleyelim.

devamı için >>
Netflix Abonelik Ücretlerine Zam Geliyor

Aylık abonelik sistemine dayalı, film ve dizileri kullanıcılarıyla buluşturan dünyanın en büyük medya sağlayıcılarından birisi olan Netflix, abonelik ücretlerine zam getiriyor. ABD merkezli televizyon kuruluşu CNBC'nin ortaya koyduğu habere göre Netflix, abonelik planlarının her biri için %13~18 arasında artış gerçekleştirecek.

devamı için >>
Netflix, Hakan:Muhafız’ın Seyredilme Sayısını Açıkladı

Netflix'in açıkladığı 2018 Q4 raporunda Hakan:Muhafız dizisinin 10 milyondan fazla seyirciye ulaştığı belirtiliyor. Dizi bu rakama dört hafta içinde erişti. 

Aynı raporda diğer dizilerle ilgili rakamlar da yer alırken Netflix toplam abone sayısının 140 milyona yaklaştığı belirtiliyor.

devamı için >>
Nissan’ın 3D Arayüze Sahip Sanal Asistanlı Otonom Aracı: IMs Concept

Japon araç üreticisi Nissan, ABD’de gerçekleştirilen Detroit Otomobil Fuarı‘nda egzotik bir spor araba çalışması sunuyor. 

Yeni geliştirilen I2V platformu (“Invisible to visible”), gerçek ve sanal dünyayı birbirine bağlayarak normalde görünmez olan şeyleri göstermek için 3D bir arayüz kullanıyor. Yalnız seyahat eden yolcular için üç boyutlu bir avatar şeklinde sanal bir sürücü, yolcuya eşlik edebiliyor.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite