Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Game of Thrones'un 8. Sezonunun İlk Bölümü, Tüm HBO Platformlarında 17,4 Milyon Kişi Tarafından İzlendi

Dünya çapında hatırı sayılır bir izleyici kitlesi bulunan Game of Thrones, 14 Nisan'ı 15 Nisan'ı bağlayan gece izleyicilerle buluştu. HBO'nun açıkladığı verilere göre, kanalın linear TV, HBO Go ve HBO Now gibi tüm platformlarından diziyi izleyenlerin sayısı ise 17,4 milyonu buldu.

devamı için >>
Boston Dynamics’in Robot Köpekleri Bir Kamyon Çekti

Firmanın YouTube kanalına “Mush, Spot Mush!” adıyla yüklenen videoda, SpotMini dört ayaklı robot köpeklerden 10 tanesi, bir derece açılı otoparkta bir kamyonu çekerken görülüyor. Robot üreticisi, 2018 yılında yaptığı açıklamada SpotMini robot köpeklerin satışının başlayacağını açıklamıştı. 

devamı için >>
Ünlü YouTuber Blockchain Temelli Video Yayın Platformuna Geçti

YouTube fenomeni PewDiePie, DLive adlı Blockchain temelli canlı yayın platformuna geçiyor. K Şu anda YouTube’da en çok görüntülenen ikinci içerik oluşturucusu konumunda. 14 Nisan tarihinden itibaren PewDiePie yalnızca DLive üzerinden haftalık yayın yapacak.

devamı için >>
Hindistan Hükümeti, Google ve Apple’ın TikTok’u Mağazalarından Kaldırmasını İstiyor

Hindistan hükümeti Elektronik ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı (MeitY) Google ve Apple’dan TikTok’u uygulama mağazalarından kaldırmasını istiyor. Hükümet neden olarak ise “pornografiyi desteklemesi’ gösteriyor.

devamı için >>
Facebook gizliliği Koruduğunu İddia Etmişti. Sızan Belgeler İse Başka Bir Durumu Gösteriyor.

NBC News'den yayınlanan yeni bir raporda , Facebook'tan 4.000 sayfa sızdırılan belgenin içeriği ayrıntılandırılıyor. Belgeler, çalışanlar ve Mark Zuckerberg dahil üst düzey yöneticiler arasında 2011-2015 arasında e-postalar, sunumlar ve özel sohbetleri içeriyor.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite