Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
LinkedIn Canlı Yayın Özelliğini Yayına Alıyor

2017 yılında platformunda video dönemini başlatan LinkedIn şimdi de Canlı Yayın özelliğini yayına almaya hazırlanıyor. Bu haftadan itibaren Canlı Yayın özelliğini yayına alacak olan şirket, hem kullanıcıların hem de platformundaki şirketlerin belirledikleri gruplara ya da herkese gerçek amanlı olarak canlı yayın yapmasını sağlayacak.

devamı için >>
2019’da 59 Yeni Emoji Geliyor, İnce Belli Çay Bardağı Yok

Microsoft, geçtiğimiz günlerde Windows 7 için desteğini 2020’de bitireceğini duyurmasının ardından Internet Explorer 10 için de Internet Explorer 10’un yazılım desteğini yine 2020 yılında keseceğini açıklamıştı.

devamı için >>
Instagram, Facebook Login Benzeri Giriş Yapma Özelliğini Test Ediyor

Türkiye İstatistik Kurumu ülkemizdeki cep telefonu ithalatı ile ilgili önemli veriler paylaştı. 2018 yılına ait veriler paylaşan Türkiye İstatistik Kurumu, son 5 yıla bakıldığında cep telefonu ithalatının 2018 yılında önemli bir düşüş yaşadığını paylaştı.

devamı için >>
Sosyal Medyada En Çok Zaman Geçiren Ülkeler

İstatistiklere yansıyan son rakamlara göre internet kullanıcısı sayısı dünya çapında 4 milyara ulaştı. İnternet kullanıcı sayısındaki artışa bağlı olarak sosyal medya kullanıcısı sayısı da artış gösterirken, sosyal ağları kullananların sayısı 3.2 milyar oldu. Bu da dünya nüfusunun yüzde 42’lik dilimine tekabül ediyor. 

devamı için >>
Apex Giderek Yayılıyor

PC'de oynaması ücretsiz battle royale oyunlar serisine yeni katılan ve duyurulduğu günün bir ertesi günü piyasaya çıkması ile daha önce görülmemiş bir olaya imza atan Apex: Legends, efsanevi başlangıcını sürdürüyor. Dünyanın her yerinden Apex çok hızlı bir şekilde yayılıyor

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite