Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Müşteri Alacağı Ürüne 3,5 Saniyede Karar Veriyor

Araştırma ve teknoloji şirketi REM People, perakende dünyasındaki değişen satın alma trendlerini açıkladı. Eskisi gibi liste ile planlı alışveriş dönemi bitti. Müşteriler mağazaya girdiğinde alacağı ürüne rafa bakarak ortalama 3.5 saniyede karar veriyor. Tüketiciler, aklındaki her 1 ürüne karşılık 1.7 ürün daha satın alıyor. 

devamı için >>
Türkiye’deki Yaşlı Nüfus Sosyal Medya Kullanımıyla Rekor Kırdı

65 ile 74 yaş arası internet kullanan Avrupalı kişilerin Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara katılım oranı yüzde 34 olurken, Türkiye’de bu oran yüzde 71’e çıktı. Türkiye’de sosyal medyanın basında konuşulma sayısı ise 123 bin 393 olarak kayıtlara geçti.

devamı için >>
Twitter’a ‘Konu Başlıkları’ Özelliği Geliyor

Twitter, dünyada olan biten her şeyin konuşulduğu bir platform. Birlikte olunca da çok fazla konu hakkında konuşuyoruz. Aynı anda çok fazla konu konuşulduğundan sevdiğiniz şeylerle ilgili yeni ve ilginç sohbetleri bulmak bazen zor ve yorucu olabiliyor. Çoğunlukla da sadece sizin için önemli olan konularla ilgili atılan en iyi Tweet’leri görmek istiyorsunuz. Çok yakında bu konu başlıkları bulmak çok daha kolay olacak.

devamı için >>
Facebook, Dijital Ödeme Sistemi 'Facebook Pay'i Tanıttı

Facebook, şemsiyesi altındaki uygulamalar WhatsApp, Instagram ve Facebook için geliştirdiği yeni dijital ödeme sistemi Facebook Pay’i tanıttı. Facebook, yeni dijital ödeme servisinin Facebook, Facebook Messenger, Instagram ve WhatsApp'ta bütünleşik bir deneyim sağlayacak, 

devamı için >>
Instagram Yeni Reels Özelliğiyle TikTok'u Kopyaladı

Instagram, Hikayeler'de yer alacak yeni video formatı Reels'i yayına almaya hazırlanıyor. Müzik içeren 15 saniyelik videolardan oluşan Reels, aslında TikTok'un video formatının bir kopyası olarak öne çıkıyor.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

MailerLite