Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Facebook İstasyon Merkezi İstanbul’da Açıldı

TOBB, Facebook ve Habitat Derneği ülke ekonomisini ve toplulukları güçlendirmek adına Türkiye’deki ilk topluluk merkezi “Facebook İstasyon”u resmen faaliyete geçirdiklerini duyurdu. 

devamı için >>
Oyunların Oscar'ı The Game Awards 2019'un Tarihi Belli Oldu

The Game Awards programı, bu sene de Los Angeles'taki Microsoft Theater'da gerçekleştirilecek. Şovun sunucusu olan Geoff Keighley, gösterinin canlı yayın tarihinin 12 Aralık Perşembe günü olarak açıklandı. Bu sene beşincisi gerçekleşecek olan ödül töreni oyun dünyasının Oscar’ı olarak nitelenlendiriliyor.

devamı için >>
Instagram’ın Hikayeler İçin Snapchat’ten Sonraki Yeni İlhamı TikTok

Sosyal ağlardaki trendlerin değişimi baş döndürücü hızla ilerlerken Instagram, Snapchat'ten sonra hikayeleri için şimdi de TikTok özelliklerini platformuna eklemeye hazırlanıyor.

devamı için >>
McDonald’s, Arabaya Servisleri Otomatikleştirmek İçin Yapay Zekâ Şirketi Satın Aldı

Son dönemde farklı sektörlerden pek çok firma, yapay zekâ teknolojisine ciddi yatırımlar yapıyor. Hatta bu firmalardan bazıları, yapay zekâ girişimlerini bünyelerine katıyorlar. Bunun en son örneklerinden biri ise fast food restoran zinciri McDonald’s ‘a ait.

devamı için >>
Samsung, Avrupa'daki Telefon Satışlarında Apple'ı Altıya Katladı

Counterpoint’in yaptığı son pazar araştırmasına göre Samsung, Merkez ve Doğu Avrupa’da oldukça iyi bir performans sergiliyor. Koreli dev, geçtiğimiz yıldan bu yana %21 büyüdü ve son çeyrekteki büyümesi de %8’i buldu. 

devamı için >>
KFC, İlişki Simülasyonu Türünde Bir Video Oyunu Çıkarıyor

KFC, 24 Eylül’de ilişki simülasyonu türünde bir video oyunu çıkaracak. “I Love You Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator” şeklinde oldukça uzun bir isme sahip olan bu oyun, dünyanın en büyük video oyun platformu olan Steam‘de geçtiğimiz salı günü listelendi.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite