Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Apple Beklenen Lansmanını Gerçekleştirdi!

Apple, düzenlediği etkinlikle yeni telefonları iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr'yi tüm dünyaya duyurdu. iPhone Xs, iPhone’un 10. yılına özel çıkan iPhone X’un yenilenmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıktı.

devamı için >>
Facebook Jobs Özelliği Türk Kullanıcılara da Açıldı

Uzun süredir yurt dışında faaliyet gösteren Facebook Jobs özelliği, Türkiye kullanıcılarına da açıldı. İş Fırsatları başlığı altında kullanıcılara iş ilanları gösteren Facebook, kullanıcıların iş ilanı yayınlamasını da sağlıyor.

İş Fırsatları aracında konum, sektör ve iş türü belirterek ilanları görüntüleyebilmeniz mümkün.

devamı için >>
Twittter’ın Tasarımı Değişiyor

Twitter dün paylaştığı bir tweet ile web kullanıcıları için yeni bir deneyimi test ettiğini duyurdu. Az sayıda Twitter kullanıcısına açılacak olan Twitter’ın güncellenmiş web versiyonu birçok farklı özelliği de kapsıyor. Kullanıcılar bu güncel versiyon üzerinden Twitter’ın Yer imi özelliğine erişebilecek ve Twitter’ın Keşfet sekmesinde kaydırma özelliğini kullanabilecek.

devamı için >>
GDPR ve benzeri yasal düzenelemeler reklam teknolojilerinde sorunlara neden oluyor.

Yeni yasal düzenlemelerle sağlanmaya çalışılan veri güvenliği yasal düzenlemeleri, verilerden yola çıkılarak gelişen reklam teknolojilerinin gelişiminde problemlemlere yok açıyor.

Google gibi teknoloji devleri sıkıntı yaratabilecek durumlara girmemek adına dikkatli hareket etmeye çalışıyorlar.

devamı için >>
Yandex Navigasyon, yeni reklam modelini KIA ile birlikte hayata geçirdi.

Yandex, yeni bir reklam modelini daha kullanıma sundu. KIA ile birlikte hayata geçirilen projede, Yandex Navigasyon’da yolu izleyen ve uygulamanın simgesi olan ok görseli, yenilenen KIA Dizel Sportage’ın 3 boyutlu modeline dönüştü.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite