Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
2018 İlk Yarı Dijital Reklam Yatırımları Açıklandı

2018’in ilk yarı Dijital Reklam Yatırımları IAB Türkiye tarafından açıklandı. IAB Türkiye AdEx-TR ilk 6 ay sonuçlarına göre dijital reklam yatırımları, 2017’nin aynı dönemine oranla yüzde 14 oranında artarak 1.213 Milyon TL’ye ulaştı.

devamı için >>
Instagram, Zorbalığa Karşı Sunduğu Yeni Araçlarını Duyurdu

Instagram’ın yeni yöneticisi Adam Mosseri, bugün Instagram’ın zorbalığa karşı sunduğu yeni araçlarını duyurdu. Instagram’da zorbalıkla mücadeleyi amaçlayan bu araçlar arasında fotoğraflarda zorbalığı saptamak için yeni bir araç ve canlı videolarda zorbalık içeren yorumlara karşı bir filtre bulunuyor.

    devamı için >>
    E-spor Bilet Geliri 32 Milyon Dolar Arttı

    Ajans Press’in Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü verilerinin yanı sıra medya yansımalarından da derlediği bilgilere göre, e-spor bilet gelirlerinin 2016 yılına göre 32 milyon dolar artış göstererek 59 milyon dolara ulaştığı görüldü. Bunun yanı sıra, 2017 yılında yapılan tüm e-spor etkinliklerinde toplam ödül tutarının ilk defa 100 milyon doları aşarak 112 milyon dolar seviyesine yükseldiği belirlendi.

    devamı için >>
    Google + Kapanıyor.



    2011 yılında kullanıma sunulan Google+, dün güvenlik açığı nedeniyle kapanacağını duyurdu. 2015 yılında büyük bir tasarım değişikliğine uğrayan Google+, ne yazık ki hiç bir zaman sosyal ağ tarafındaki rakiplerine yetişemedi. Ayrıca gerçekleşen veri sızıntısı da  bu kararı tetikleyen bir neden oldu.

    devamı için >>
    EA Games Ronaldo’nun Görselini FIFA 19’dan Kaldırdı.

    EA Games, ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun görselini, son zamanlarda gündemde olan tecavüz tartışmaları sebebiyle, Fifa 19’dan kaldırdı. Hamle, Ronaldo’nun sponsorları Nike, EA Sports ve DAZN’in futbolcu hakkında çıkan tecavüz suçlamalarıyla ilgili endişelerini dile getirmelerinin ardından geldi.

    devamı için >>
    Amazon, İşe Alım İçin Ürettiği Yapay Zekayı Cinsiyetçilik Yaptığı için Kapattı

    Amazon insanların işe alım sürecine yardımcı olması için bir yapay zeka üretmeye çalıştı. Ancak şirket bu yapay zekanın kadınlara karşı cinsiyetçilik yaptığını farkedince projeyi sonlandırdı.

    devamı için >>

    Dijital Buro İstanbul

    Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

    Türkiye

    Unsubscribe
    MailerLite