Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Türkiye’de Programatik Reklam Yatırımları %16 Arttı

Türkiye’de geçtiğimiz yıl 1,64 milyar TL’nin üzerine çıkan programatik reklam yatırımları tüm reklam yatırımlarının yüzde 66’sını aştı.

devamı için >>
YouTube Kullanıcı Sayısı Verilerini Açıkladı

YouTube CEO’su Susan Wojcicki’nin paylaştığı rakamlara göre, YouTube aylık 2 milyar kullanıcıya ulaştı. Bu sayının sadece YouTube’da oturum açan kullanıcıları kapsadığını belirtelim. Geçen sene aynı dönemde kullanıcısı sayısı 1.8 milyardı. Bu verilere göre YouTube’un yaklaşık 200 milyon aktif kullanıcı kazandığını görüyoruz.

devamı için >>
Apex Legends Oyunu Mobil Cihazlara Geliyor

Electronic Arts, battle royale oyunu Apex Legends’in aralarında mobil cihazların da bulunduğu farklı platformlarda da oynanabileceğini açıkladı.

 Bu pazarda yer almayı amaçlayan Electronic Arts (EA), kendi battle royale oyunu olarak Titanfall temelli bir oyun olan Apex Legends’i piyasaya sürdüğünde büyük olay yaratmış ve oyuncuların yoğun ilgisini toplamıştı.

devamı için >>
KVKK Başkanı: “Her Hareketimizden Profilimizi Çıkarabiliyorlar”

KVKK’nın başındaki isim Prof. Dr. Faruk Bilir, çevrimiçi ortamda mahremiyete ve kişisel verilerin gizliliğinin önemine vurgu yaptı. İnternet faydaları olduğu kadar zararları da olan bir platform. Eskiden reklam yapılıp hedef kitle görülsün diye beklenirken şimdi doğrudan kişilere reklam yapılabiliyor.  bu durum, hedef kitle belirlemekten kişisel profil oluşturmasına geçtiğinde hoş karşılanmıyor.

devamı için >>
Twitter, Yeni Güncellemesiyle Retweet'lere Fotoğraf, Video Veya GIF Eklenmesine İzin Verecek

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Twitter, retweet özelliğine güncelleme getirdiğini açıkladı. Basit ancak kullanışlı olan güncelleme ile artık Retweet edilen tweet'e fotoğraf, video veya GIF eklenebilecek. Güncelleme bugün iOS ve Android cihazlar ile web sitesi için aktif edilecek.

devamı için >>
Google’ın Tasarımın İnsanlar Üzerindeki Etkisini Ölçtüğü Sergisi

Google farklı estetik deneyimlerin sağlığı ve kişisel huzuru nasıl etkilediğini ölçmek amacı ile Milano Tasarım Haftası’nda bir sergi hazırladı. ABD’deki John Hopkins Üniversitesi’nden bilim insanlarıyla birlikte geliştirilen A Space for Being: Exploring Desing’s Impact On Our Biology (Var Olduğumuz Alan: Tasarımların Biyolojimiz Üzerindeki Etkisini Keşfetmek) isimli proje zıt mekanlara sahip üç ayrı odadan oluşuyor.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

MailerLite