Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
YouTube'a alışveriş reklamları geliyor

Google bugün YouTube'un yeni alışveriş reklamlarını yayına aldığını duyurdu. Bu yeni reklam model sayesinde markalar ürünlerini ve hizmetlerini YouTube'un ana sayfasında ve arama sonuçlarında tanıtabilecek.

devamı için >>
YouTube, 10 Aralık'ta Hizmet Şartları'nı Değiştiriyor

Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi YouTube, hizmet şartlarında yenilik yapacağını her kullanıcısına gönderdiği bir bildirimle duyurdu. Şirket, hizmet şartlarını çok daha okunabilir halde yeniliyor.

devamı için >>
WhatsApp'a Ürün Listeleme Odağında Katalog Özelliği Geldi

WhatsApp, Business hesabı olan kullanıcılara yeni özelliğini paylaştı. Yeni özellikle birlikte işletmeler kullanıcılarla iletişim için kullandığı platformda ürünlerini gösterebilecek ve hatta satışa yönlendirebilecek.

devamı için >>
Yandex’in Akıllı Asistanı ‘Alisa’ Türkiye’de Kullanıma Sunuldu

Yandex, uygulamasına akıllı asitan 'Alisa'yı ekledi. Navigasyon, akıllı asistan Alisa’yı Rusya’dan Türkiye’de kullanıma sundu.

devamı için >>
Facebook Yeni Logosunu Duyurdu

Facebook, yeni logo tasarımını duyurdu. Facebook’un CEO’su Mark Zuckerbeg’in “Yeni Şirket Logosu” olarak tanıttığı logoda, sadece büyük harfler kullanılması dikkat çekti. “Instagram ve WhatsApp” uygulamalarının çatı şirketi olan Facebook’un logosu kullanılan uygulamaya göre farklılık gösterecek.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite