Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Akıllı Telefonları En Çok Fotoğraf Çekmek İçin Kullanıyoruz

Ajans Press’in We Are Social verilerinden ve medya yansımalarından derlediği bilgilere göre, Türkiye’de akıllı telefonların en çok fotoğraf ve video çekmek amacıyla kullanıldığı görüldü. Bu oran ise yüzde 44 şeklinde gerçekleşirken, ikinci sıraya yüzde 38 oranıyla alarm kurma yerleşti. Üçüncü sırada ise yüzde 25 oranıyla haberlere bakma yer aldı.

devamı için >>
Instagram’da Profil Görünümü Değişiyor

Instagram yeni profil tasarımını test ediyor Instagram’ın sızan yeni profil tasarımına göre platform, sade ve minimal bir görünüme kavuşuyor. Yeni tasarıma göre önceden simgelerle belirtilen bölümlerin yazı ile belirtildiği görülüyor. Bunun haricinde biyografi kısmı sadeleşen platform, ”Profili Düzenle” seçeneğini ortalamış durumda. Ayrıca sağ altta profil widget‘ının yerini mevcut profil resmimiz ile değiştirildiği görülüyor.

devamı için >>
Instagram Liseleri Hedefleyen Okul Hikayeleri Özelliği Üzerinde Çalışıyor

Geçtiğimiz aylarda üniversiteleri kapsayan grup özelliğini test etmeye başlayan Instagram, şimdi de ortak Okul Hikayeleri özelliği üzerinde çalışıyor. Okul Hikayelerini sadece belli bir okulun öğrencileri görebilecek veya üretilmesine katkıda bulunabilecek. Bunun yanı sıra Instagram, bu Hikayelerin, okuldaki zorbalara araç olmaması için de sıkı bir moderasyon uygulayacak.

devamı için >>
iPhone’cular Burgerdan, Android’ciler Pizzadan Vazgeçmiyor

Masaüstünden mobile geçişimizin hızlandığı bu dönemde Yemeksepeti, Android ve iPhone kullanıcılarının yemek tercihlerini merak etti ve araştırdı. Yemeksepeti bugün siparişlerinin yüzde 76’sını mobilden alıyor ve bu siparişlerin yüzde 60’ı iPhone’dan, yüzde 40’ı ise Android’den geliyor.

devamı için >>
League Of Legends’ın Yaratıcıları İçin “Sistematik Olarak Cinsiyet Ayrımcılığından” Dava Açıldı

Mashable kaynaklı habere göre Legends League'in yaratıcısı olan Riot Games'e karşı toplumsal cinsiyet ayrımcılığı suçlamaları yasal boyuta taşındı. 

Oyunun kendisinin cinsiyet ayrımcılığını teşvik ettiğine dair eleştirilerde devam etmekteyken. Şirkette çalışan bazı eski ve yeni çalışanların açıklamaları üzerine iş yasal mercilere taşındı. Riot yetkilileri ise bütün iddiaları ciddiye aldıklarını ve bunları iyice incelediklerini belirttiler.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite