Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Linkedln’e de Hikayeler Özelliği Geliyor

Profesyonel iş yaşamındaki kişileri bir araya getiren bir sosyal medya platformu olan LinkedIn'e de Hikayeler özelliği geliyor. Facebook’un Instagram dahil tüm uygulamaları birbir Snapchat’in hikayeler özelliğini aktif olarak kullanmasının ardından, LinkedIn de söz konusu özelliği önümüzdeki aylarda üyelere yavaş yavaş dağıtmayı planladığını duyurdu.

devamı için >>
Facebook, Messenger'da Botlara Veda Ediyor, Hikayeleri Öne Çıkarıyor

Kullanıcıların markalara, işletmelere ve oyunlara ulaşmasını sağlayan Keşfet'i uygulamadan kaldıran Messenger Hikayelerin öne çıktığı iki sekmeli bir tasarıma geçiyor. Facebook Messenger'ın iOS sürümünde tasarım yeniliğine giderek Hikayeleri öne çıkarıyor. 

devamı için >>
Ekran Görüntüsündeki Şarkıları Spotify Hesabınıza Ekleyen Uygulama: SpotiApp

SpotiApp adlı uygulama, ekran görüntüsünü aldığınız çalma listelerindeki şarkıları bir liste halinde size sunuyor ve tek tuşla Spotify'daki şarkı kütüphanenize eklemenize yardımcı oluyor.

devamı için >>
Twitter, Android Uygulamasının Ana Sayfasına Liste Ekleme Özelliği Getirdi

Popüler sosyal medya platformu Twitter, iOS uygulamasında olan bir özelliği nihayet Android platformuna da sundu. Kullanıcılar bundan sonra ana sayfalarına beş adede kadar liste ekleyebilecek ve ekranı yana kaydırarak listeler arasında dolaşabilecek.

devamı için >>
Facebook’un Yeni Sistemi Milyonlarca Sahte Hesabı Sildi

Facebook, günümüzde bile hala popülerliğini koruyor. Fakat bu popülerlik beraberinde sahte hesapları da getiriyor. Bu durumun farkında olan Facebook, tasarladığı sistem sayesinde milyonlarca sahte hesabı devre dışı bıraktı.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Gayrettepe Oyal İş Merkezi, Büyükdere Cd. No:108-1 Kat: 9, 34394 Şişli/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite