Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Google’ın Kurucuları Sergey Brin ve Larry Page İstifa Etti

Google’ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin bugün, Google ve Google’ın çatı şirketi olan Alphabet’teki görevlerinden ayrıldılarını duyurdu. Page ve Brin, şirketin yönetim kurulunda kalmaya devam edecek. İkili, bununla beraber tüm yetkilerini şirketin diğer CEO’su Sundar Picha‘ya devredeceklerini açıkladı.

devamı için >>
YouTube, 2019'un En Çok İzlenen Videolarını ve Kanallarını Paylaştı

2019 yılında YouTube'un en fazla izlenen kanalı PewDiePie ismini kullanan Felix Kjellberg'in kanalı oldu. PewDiePie Youtube kanalının abone sayısı 100 milyonu geçmiş durumda. Güzellik videoları çeken vlogger James Charles da en çok izlenen güzellik videoları listesinin üst sıralarında yer alıyor.

devamı için >>
Instagram, 13 Yaşından Küçüklerin Platformu Kullanmasını Yasakladı

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Instagram, 13 yaşından küçük kullanıcıların uygulamayı kullanmasını resmen yasakladı. Facebook çatısı altında faaliyet gösteren şirket, bugünden itibaren yeni kullanıcılardan doğum tarihlerini girmelerini isteyecek.

devamı için >>
Netflix'in Twitter Hesabında Markalar Etkileşim Rüzgarı Estirdi

Netflix ABD hesabı Twitter'da takipçilerine hınzır bir soru yöneltti. Instagram'dan soruya cesurca yanıt verirken, bir süre sonra Tweet'in altında markalar rüzgarı esti. Animal Planet'ten Paramount Network'e Groupon'dan CNET'e, Yelp'e ve hatta IMDB'ye kadar birçok farklı sektörden tanınmış marka etkileşime dahil oldu.

devamı için >>
İnternetten Kartlı Ödemeler, 29 Kasım’da 1,4 milyar TL’ye Ulaştı

Perakendeciler bu yıl indirim dönemini tüm haftaya yayarken, indirimlerin en fazla  cuma günü olduğu görüldü. BKM’nin açıkladığı verilere göre, 29 Kasım Cuma günü 4,7 milyar TL kartlı ödeme gerçekleşti. Bu rakam 2018 yılının aynı gününe denk gelen Cuma günüyle karşılaştırıldığında kartlı ödemelerde yüzde 36 artış görülürken; bu önemli artış, 

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

MailerLite