Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Banka Hesaplarının % 75'i Artık Dijital Ortamda Açılıyor

Bankacılık yazılımları geliştiren halka açık Temenos tarafından hazırlanan bankalara yönelik dijital satış raporu yayınlandı. Her yıl yayınlanan rapora göre, bireysel banka müşterileri hesap açılış işlemlerini büyük oranda dijital ortamda online olarak gerçekleştiriyor. Hatta bu oran %75'i aşmış ve doygunluğa erişmiş durumda olduğu belirtiliyor.

devamı için >>
Google Maps’ten 1 Nisan Şakası

Google, bu yılki 1 Nisan şakasında Google Maps uygulamasına 90’lı yıllardan aşina olduğumuz Yılan oyununu ekledi. Google kullanıcıları, Oyun akıllı telefonlardaki Google Maps uygulamasından ya da masaüstünde oyunun kendi internet sitesi üzerinden oynananabiliyor.

devamı için >>
Facebook Beyaz-Milliyetçi ve Beyaz-Ayrılıkçı İçerikleri Yasakladı

Facebook, beyaz milliyetçiliği ve ayrımcılığını yansıtan içerikleri engelleyeceğini açıkladı.

Facebook'tan yapılan yazılı açıklamada, platform üzerinden paylaşılan beyaz milliyetçiliği, üstünlüğü ve ayrımcılığına atıfta bulunan gönderi, fotoğraf ve diğer içeriklerin engelleneceği belirtildi.

devamı için >>
İkinci PayPal Vakası: Apple Card, Büyük İhtimalle Türkiye’ye Gelemeyecek

Teknoloji devi Apple’ın para gönderme-alma ve ödeme servisi Apple Card, geçtiğimiz hafta ABD’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. Anlaşmalı tüm yerlerde geçen ve banka kartlarının yerini alması beklenen teknolojilere sahip Apple Card, Türkiye’ye gelmeyebilir. Apple’ın Türkiye’de finansal faaliyet göstermesi için diğer ülkelerden daha farklı davranması gerekecek.

devamı için >>
Gmail 15. Yaşına Yeni Özellikler Ekleyerek Giriyor

Google 1 Nisan 2004’te e-posta hizmeti Gmaili tüm dünyaya tanıtmış ve bunu da ilgi çekici bir davet usulüyle yapmıştı. Depolama alanıyla desteklenen güvenli ve hızlı mesajlaşma imkanı sunan ve kullanıcılarına 15 yıldır hizmet veren Gmail’in kullanıcılarına bu yıla özel minik birkaç sürprizi var.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite